Регистрация Вход 0.00

За нас

Поглезете вашите кученца и се погрижете за вашите домашни любимци!

Елате в Зоомагазин Рамона за всичко, от което може да имате нужда за вашите домашни любимци
Независимо дали сте луди по мишките, луди по котките, луди по зайчетата или хипнотизирани по водните обитатели, ние предлагаме всичко необходимо за вашите любими приятели!

Ние разполагаме с всичко, от храна (включително замразена храна за кучета и котки), спално бельо, жилища и клетки до нашийници, поводи, продукти за подстригване, хигиенни здравни средства, продукти за обучение, купи за хранене, аквариуми, аксесоари за влечуги и много други.
Ако обичате вашите домашни любимци, тогава ще харесате Зоомагазин Рамона. Елате и ни посетете днес или ни се обадете, за да видите какво имаме на склад.

Нашата концепция:
Вярваме, че хората, които отглеждат и се грижат за животни, са длъжни да осигурят благосъстоянието на своите домашни любимци, осигурявайки подходящо настаняване, хранене и медицински грижи, както и разбирайки важността на хуманното отношение и боравене.

Ние се стремим да предоставим възможно най-доброто обслужване както на собствениците на домашни любимци за първи път, така и на опитни. Опитваме се да насочим нашите клиенти в правилната посока по отношение на осигуряването на добра хранителна храна и жилище.

Нашата философия:
"Грижим се с любов"

Алт таг

Груминг салон за кучета РАМОНА

Резервирайте Вашият час бързо и лесно на 0876331933